Какъв е срока за изпълнение на поръчките

Поръчките се обработват в рамките на 2 работни дни след постъпването им при нас.

Как става плащането ?

За ваше уленение сме добавили 2 начина на плащане. първият начин е наложен платеж. След получаването на визитките в офиса на еконт, вие ще заплатите стойността на визитките на куриера. Вторият вариант е с дебитна или крединта карта. Плащането се отразява веднага в нашата система.

Мога ли да поръчам по малко бройки ?

Минималното количество за поръчка на визитки от един вид е  120бр. Ние печатаме на големи производствени машини и по малко бройки не са възможни.

Каква е разликата между визитки с ламинат и без ламинат ?

Ламината е допълнителен слой от 25 микрона който се “лепи” върху предварително напечатаната хартия. Целта на ламината е както да преобрази вашите визитки от обикновенни в по луксозни, така и да им удължи живота.

Какви са размерите на визитките ?

Ние изработваме визитки в размер 9 / 5 см. Ако подавате сами файлове за печат, моля да спазвате изискванията за отстояния.

Какйв формат трябва да бъдат снимките ?

Снимките е необходимо да бъдат в формат jpg, png, tif Задължително е снимките да бъдат в 300 dpi в противен случай при печата те ще се пиксилират.

За колко време се доставят визитките ?

Стремим се да изпълняваме поръчки в кратки срокове. След изпращането от наша страна, на следващият ден би трябвало да бъдат в посочен от вас офис на Еконт.

Има ли ефект злато и сребро ?

Да, можем да предложим и такъв вид печат. Минималното количество което можете да поръчате за визитки с злато или сребро е 900броя. За цени се свържете с нас на посочените контакти